Where technology comes to life.

Wise House Technologies utvecklar ständigt systemet som nu har hundratals innovativa funktioner att välja bland i en och samma administrationsplattform.

Om oss

Verksamhet

Verksamheten var vid starten inriktad på service av elektronikprodukter. Senare ändrades inriktningen mot satellit och antennanläggningar. När bredband blev möjligt för privatpersoner och företag började CLS att bygga kommunikationslösningar med optisk fiber eller kopparkabel som bärare av tjänsterna.

Idag är vi på väg in i nästa fas av CLS utveckling. Under varumärket WISE HOUSE™ Technologies, har vi utvecklat ett eget system för hushållsnära fastighetstjänster. WISE HOUSE™ är anpassningsbart till varje kund och ger såväl fastighetsägare som boende en enklare och tryggare tillvaro. WISE HOUSE™ erbjuder t.ex passage-, information-och bokningssystem, alla typer av larm och övervakning samt möjlighet till styr-och reglertjänster. Läs mer på http://www.wisehouse.se.

Under 2017 förvärvade CLS företaget Kungsdörren AB, vars verksamhetsområde är säkerhetsdörrar, garage- och industriportar.

Om oss

CLS Elektronikservice AB startade 1989 på Kungsholmen i Stockholm, sedan 2001 finns kontoret i Solna, endast en hörnspark från Arenastaden med Nationalarenan och Mall of Scandinavia. Idag är vi mest kända under namnet CLS.

Vår vision

CLS vill erbjuda en kommunikationsplattform där modern avancerad teknik möter ”vanligt folk” i en funktionell, självklar och användarvänlig miljö.

Kunder

Vår kundbas består av företag, privata och offentliga fastighetsägare, bostadsrätts-, radhus- och samfällighetsföreningar, båtklubbar, hotell och andra kommersiella fastighetsägare.

WISE HOUSE Technologies

Vårt innovativa koncept. Här finns vår plattform för digitalisering av främst fastigheter. Vi utvecklar ständigt systemet som nu har hundratals innovativa funktioner att välja bland i en och samma administrationsplattform. Från enklaste passagesystemet till avancerade styr och regler övervakningar och komplexa betallösningar.

Boka kostnadsfritt möte Boka möte